Warning: Creating default object from empty value in /srv/psa05/hrmexpertise.nl/subdomains/blog/httpdocs/wp-content/plugins/download-monitor/classes/download_taxonomies.class.php on line 156 Warning: Creating default object from empty value in /srv/psa05/hrmexpertise.nl/subdomains/blog/httpdocs/wp-content/plugins/download-monitor/classes/download_taxonomies.class.php on line 156 Warning: Creating default object from empty value in /srv/psa05/hrmexpertise.nl/subdomains/blog/httpdocs/wp-content/plugins/download-monitor/classes/download_taxonomies.class.php on line 156 Warning: Creating default object from empty value in /srv/psa05/hrmexpertise.nl/subdomains/blog/httpdocs/wp-content/plugins/download-monitor/classes/download_taxonomies.class.php on line 156 Janka Stoker bij BNR Nieuwsradio | Expertisecentrum Human Resource Management & Organizational Behavior

Janka Stoker bij BNR Nieuwsradio

door Niels van der Kam

In het nieuws

Recent lichtte Janka Stoker de uitkomsten van het Intermediair Leiderschapsonderzoek 2010 toe op BNR Nieuwsradio. De uitkomsten van dat onderzoek laten een verrassend beeld zien. Was de verwachting vooraf dat het macho leiderschap had afgedaan na het uitbreken van de financiële crisis, niets blijkt minder waar. Janka Stoker is verbaasd over de uitkomsten en “zelfs een beetje teleurgesteld.”

Hoe komt het dat we juist in deze tijd van crisis toch vasthouden aan ons stereotype beeld van de masculiene leider als goede leider? Op 22 oktober was Janka Stoker in gesprek met BNR Nieuwsradio over de uitkomsten en conclusies van het onderzoek. Een opname van dat gesprek is toegevoegd aan dit bericht (vanaf 0:50). Meer over het onderzoek leest u hier.

Bookmark and Share